WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kort Geding Degekamp
plaats, dag 1 januari 2007

De advocaat van Meester Willem Degekamp heeft een kort geding aangespannen tegen de Stichting Primair omdat de Stichting weigert te praten.

Advocaat Peter Reitsma, die Willem Degekamp bijstaat in zijn zaak over het op non-actief stellen, heeft een kort geding aangespannen tegen de Stichting Primair. Hij had de Stichting gevraagd om Degekamp terug te nemen op de Curtevenneschool. Om daarover te praten vroeg hij een gesprek aan met de Stichting. Die weigert echter dat gesprek aan te gaan, waardoor er niets anders op zit dan een kort geding. Volgens de advocaat is Degekamp erg blij met alle steunbetuigingen, maar grijpt de situatie hem enorm aan en is hij daar letterlijk ziek van.

Ab Faas, de woordvoerder van de ouders, meldt dat de bijeenkomst voor de ouders donderdag redelijk goed bezocht is. De actiebereidheid onder de ouders is groot. Op dit moment wordt nog niet gedacht aan een bezetting van de Curtevenneschool, maar wordt de dialoog nog gezocht. Mocht dat niet lukken, dan zullen de acties zwaarder worden.

Maandagochtend om acht uur wordt er wel al een protestmars gehouden van het huis van Willem Degekamp naar de Curtevenneschool.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

Dossier Meester Willem

Kort geding Degekamp
Protestmars Degekamp
Steun voor Degekamp
Papieren en Onderwijs
Politiek: volstrekt Afzijdig
Ontslag om Formaliteit
Siemensma: Beste Willem
Geschokte reactie Degekamp
Open brief over Degekamp
Primair profileert zich
Degekamp: Te grote snor?
Niet door de Beugel
Primair: Dure en Domme Actie
Primair, Moote en Degekamp
Steun voor Meester Willem
Video Protest Degekamp
Degekamp op Non-actief
PvdA vragen over Primair 23-6-2004
Big Spender: Stichting Primair 25-5-2004

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief