WIJDEMEERSE WEBKRANT
RSS Feed wijzigt
Wijdemeren, do 4 januari 2007

Een korte huishoudelijke mededeling over de RSS feed van de WWK. De naam van het XML bestand wordt wwk.xml.

De bestandsnaam van de rss feed van de WWK gaat veranderen. Twee jaar geleden begonnen wij met de RSS feed. Omdat het een proefje was noemden wij het RSS bestand test.xml.

Het gebruik van de RSS feed bleek zo een doorslaand succes dat het sneu was voor de gebruikers om de naam van het bestand te wijzigen. En dus heet het nog steeds test.xml, terwijl het de testfase al twee jaar lang ontgroeid is. Een wat koddige situatie die wij gaan aanpassen. Het huidige bestand test.xml blijft nog een maand bestaan naast het nieuwe bestand wwk.xml. Op 1 februari verdwijnt test.xml en werkt alleen wwk.xml nog.

Op dit moment bezoekt cica 70% van de bezoekers de WWK door middel van de RSS feed. Het beste bewijs dat die in een behoefte voorziet.

Nieuw RSS bestand

Om de RSS feed te kunnen blijven lezen met uw favoriete feedreader moet u onderstaande url knippen (copy) en in de adresbalk van uw feedreader plakken (paste).

http://www.wijdemeersewebkrant.nl/rss/wwk.xml

Onze excuses voor het ongemak.

Trouwens nog meer excuses. Wij ontdekten vanavond dat het rss bestand wat verouderde informatie bevatte. Ook dat is gerepareerd.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief