WIJDEMEERSE WEBKRANT
Niet door de Beugel
Loosdrecht, ma 15 januari 2007

De heer Lam uit Loosdrecht is verbaasd over de handelwijze van Primair in de zaak Degekamp. Die kan niet door de beugel vindt hij.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

ingezonden brief

Met grote verbazing heb ik kennis genomen van het op non-actief stellen van de heer Degekamp. Ik ken de man persoonlijk niet, maar vind dat deze gang van zaken absoluut niet door de beugel kan.

Wat er ook gebeurd is dient naar buiten gebracht te worden. Dit wordt zo een persoonlijk drama voor een leraar en zijn gezin, die zich ook niet mag verdedigen en maar slaafs af moet wachten welke geruchten er nog meer over straat rollen.

Ook de verantwoordelijke wethouder dient weldegelijk uitleg te geven en niet te wachten tot er weer enorme claims gaan ontstaan. Zij wordt ook door ons betaald en is verantwoordelijk voor onderwijszaken en ons belastingeld.

Op de website van Primair staat dat de Stichting zich ten doel stelt integraal personeelsbeleid te gaan ontwikkelen, is dit hier soms een voorbeeld van? De tekorten van Primair van € 1.400.000,-- zitten nog vers in mijn geheugen. Ook hier is nooit iets van naar buiten gekomen hoe dit is gekomen.

Terugkomen op deze school is voor de heer Degekamp waarschijnlijk onmogelijk geworden. Op deze manier komt een bestuur wel gemakkelijk (overigens op een peperdure manier èn met gemeenschapsgeld) van iemand af.

Ik stel mij voor dat deze direktie nog eens promotie moet maken, maar speel dan open kaart en doe dit niet op deze manier. Ik adviseer de ouders contact op te nemen met RTV NH, mogelijk spelen deze problemen ook elders en wordt hier eens uitgebreid aandacht aan besteed.

P. Lam
Loosdrecht

Dossier Meester Willem

Niet door de Beugel
Primair: Dure en Domme Actie
Primair, Moote en Degekamp
Steun voor Meester Willem
Video Protest Degekamp
Degekamp op Non-actief
PvdA vragen over Primair 23-6-2004
Big Spender: Stichting Primair 25-5-2004

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief