WIJDEMEERSE WEBKRANT
Notaris in Wijdemeren
Loosdrecht, ma 15 januari 2007

Op 9 januari is er een standplaats voor een notaris in Wijdemeren geopend. Sebastiaan Kreugel is benoemd. Hij begint aan de Rading in Loosdrecht.

Er was tot nu toe geen standplaats en dus geen notarisantoor in Wijdemeren.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

ingezonden bericht

Notaris in de gemeente Wijdemeren!

Notaris mr. Sebastiaan Kreugel , werkzaam als kandidaat-notaris in het notariaat sinds 1994, is op 9 januari 2007 beëdigd als eerste notaris in de gemeente Wijdemeren en heeft op 10 januari 2007 de deuren van zijn praktijk onder de naam Notariaat Wijdemeren geopend.

Vanuit een nostalgisch en gezellig ingericht "Notarishuis" aan de Rading 46 te Nieuw Loosdrecht zal Bas Kreugel samen met zijn eerste medewerkers Martin Moerenhout en Niki Steneker een full-service notariskantoor gaan runnen.

Dit betekent , dat cliënten bij Notariaat Wijdemeren terecht kunnen voor adviezen en diensten op alle notariële rechtsgebieden:

  1. ondernemingsrecht : oprichten B.V.'s, verenigingen, stichtingen, aandelenoverdrachten, fusies etc;
  2. familierecht : testamenten, huwelijks- en partnerschapsvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, afwikkeling nalatenschappen etc;
  3. onroerend goed : koopakten en overdrachten (ook bedrijfsmatig onroerend goed en schepen), hypotheken, splitsing in appartementsrechten, etc.

Notariaat Wijdemeren profileert zich als een laagdrempelig notariaat waar met name service en cliëntgericht (mee)denken centraal staat. Een deskundig notariaat waar de notaris dé vertrouwenspersoon bij uitstek is en waar je voor kleine en grotere adviezen zonder afspraak even binnen kunt lopen. Door de ruime ervaring van Bas Kreugel en zijn medewerkers en alle in het kantoor aanwezige moderne (communicatie)middelen is Notariaat Wijdemeren in staat haar cliënten tegen concurrerende tarieven op snelle en vakkundige wijze van dienst te zijn.

Kortom: een notariaat zoals het ooit was bedoeld maar dan wel afgestemd op de wensen en behoeften anno 2007!

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief