WIJDEMEERSE WEBKRANT
Schilderles P en M Ateliers
Kortenhoef, vr 19 januari 2007

P en M ateliers start in februari met een nieuwe serie vierdaagse schilderlessen.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

ingezonden bericht

Februari 2007 gaan we weer van start met nieuwe thema's en kun je per maand je inschrijven voor vier zaterdagen in de ochtend van 9.30 tot 12.00 of in de middag van 13.30 tot 16.00, maximaal 6 personen per dagdeel. Vier lessen van 2,5 uur kosten €100,00 per maand.

De lesdagen zijn in dit voorjaar op zaterdag 3, 10, 17, 24 februari, op zaterdag 3, 10, 17, 24 maart en op zaterdag 7, 14, 21, 28 april. Met de mogelijkheid 1 gemiste les per blok in te halen.


Najaar 2006, cursisten werken geconcentreerd aan composities van herfstbladeren en maken kleurrijke schilderijtjes.

Ook bij deze cursussen gaan we onderzoeken wat en hoe je iets wilt vormgeven, de een zal figuratiever willen werken, de ander abstracter en is het belangrijk je eigen kleurenpalet te ontdekken om daarmee aan de slag te gaan. De cursus is prima te volgen als je nog niet eerder geschilderd hebt en de meer ervaren cursisten kunnen eigen thema's gaan uitwerken. Ik zal zorgen dat er voldoende basismateriaal aanwezig is en advies geven over het aanschaffen van goede niet te dure schildersmaterialen.

Het is gebleken dat de meeste cursisten het prettig vinden vanuit een gezamenlijk thema aan het werk te gaan en koos ik voor iedere maand een ander onderwerp, maar eigen ideeën van cursisten zijn altijd welkom!
Februari brengt de eerste lentekriebels mee, de dagen worden steeds langer, meer en meer vroege voorjaarbloeiers laten zich zien. Tijd om bloemen te gaan schilderen in frisse heldere kleuren en gaan we daarmee van start om de komende lente in te luiden!
Maart roert zijn staart en wil ik jullie op vrije wijze laten werken door los uit de hand allerlei vormen en kleuren te maken tot een schilderachtig palet.
April doet wat ie wil en hoop ik dat die maand ons toelaat om naar buiten te gaan en in het bos of aan de waterkant inspiratie op de doen.

Wil je informatie of je aanmelden, neem dan contact op met Madeleine Metsaars 035 6569269 www.pm-ateliers.com

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

bron
ing. bericht
foto
P en M
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief