WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dorpsavond: dicht de kloof
Kortenhoef, ma 22 januari 2007

Douwe van Essen was bij de protestmars vanvochtend. Hij denkt dat het donderdagavond wel eens druk zou kunnen worden in de Dobber.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

ingezonden brief

Donderdagavond dorpsavond in Kortenhoef. Het gemeentebestuur komt naar ons toe, lezen we in het persbericht. 's-Middags worden diverse bedrijven en instellingen bezocht en 's-avonds mag het volk de bestuurders ontmoeten in De Dobber. En dat allemaal om de kloof met de burgers te dichten.

En nu maar hopen dat onze bestuurders voor ze het dorpshuis binnengaan zich toch, al is het maar stiekem, even omdraaien om een glimp op te vangen van de omgeving, waar afgelopen vandaag zo'n indrukwekkende protestmars voor meester Willem plaatsvond. Want er wordt van alles bezocht, van bedrijven tot zelfs een kerk. Maar de Curtevenneschool, de afgelopen weken toch redelijk prominent in het nieuws, zit daar niet bij.

Gelukkig vraagt het gemeentebestuur of de inwoners vragen hebben of de aandacht willen voor een bepaald onderwerp. En laat dat nu heel toevallig het geval zijn! Alhoewel het in dit geval te gek van woorden zou zijn wanneer er na zoveel protesten en emoties nog vragen van inwoners nodig zouden zijn om 'meester Willem' op de agenda van de dorpsavond te krijgen. Een dorpsavond notabene in het hart van Kortenhoef, op een steenworp afstand van het huis en de school van 'meester Willem' en nog vragen onze vertegenwoordigers of we nog ergens anders dan over de agenda willen praten. Het zou donderdagavond nog wel eens druk kunnen worden...

Verontwaardigd, maar toch met vriendelijke groet,

Douwe van Essen
Kortenhoef

Dossier Meester Willem

Dorpsavond: Dicht de Kloof
Fotoreportage Protestmars
Honderden bij Protestmars
Gaat Putter te ver?
Putter over Willem
Kort geding Degekamp
Protestmars Degekamp
Steun voor Degekamp
Papieren en Onderwijs
Politiek: volstrekt Afzijdig
Ontslag om Formaliteit
Siemensma: Beste Willem
Geschokte reactie Degekamp
Open brief over Degekamp
Primair profileert zich
Degekamp: Te grote snor?
Niet door de Beugel
Primair: Dure en Domme Actie
Primair, Moote en Degekamp
Steun voor Meester Willem
Video Protest Degekamp
Degekamp op Non-actief
PvdA vragen over Primair 23-6-2004
Big Spender: Stichting Primair 25-5-2004

bron
WWK
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief