Wijdemeerse Webkrant

Wekelijkse Nieuwsbrief

Schrijf u in of uit voor de Nieuwsbrief.

De Wijdemeerse Webkrant stuurt wekelijks per email een berichtje met in het kort alle nieuwsfeiten van de afgelopen week. U kunt op de links in die email klikken om direct het bericht te lezen dat uw aandacht trekt. Simpel en snel.

Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven met het ingeven van uw emailadres en 2 klikken.

Soms staat er in de Nieuwsbrief wat aanvullende informatie die betrekking heeft op de Wijdemeerse Webkrant.

Privacyverklaring

Als u zich opgeeft voor de Nieuwsbrief wordt uw emailadres uitsluitend gebruikt voor verzending van de Nieuwsbrief. Uw emailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt, welk dan ook. Uw emailadres wordt niet aan derden afgestaan.

In- en Uitschrijven

Door hieronder uw emailadres in te vullen kunt u zich zowel inschrijven als uitschrijven voor ontvangst van de Nieuwsbrief. Door het aanvinken van de button inschrijven wordt u in de verzendlijst opgenomen. Het aanvinken van uitschrijven verwijdert u uw emailadres uit de verzendlijst. Dat is alles.

Zekerheid

Nadat u op de verzend-knop heeft gedrukt ontvangt u een emailtje op het door u opgegeven emailadres. U moet daarin op de link klikken om uw inschrijving te bevestigen. Dat geeft u de zekerheid dat niemand anders u kan inschrijven. En het geeft ons de zekerheid dat het opgegeven emailadres bestaat.

Vergeten

Als u zich wilt uitschrijven en u weet niet meer met welk emailadres u zich heeft ingeschreven, dan kunt u het emailadres waarmee u zich heeft ingeschreven vinden door te kijken in de laatste Nieuwsbrief die u ontvangen heeft.

Nieuw Emailadres

Is uw emailadres gewijzigd? Doe het zelf! Schrijf uw oude emailadres uit en meldt daarna uw nieuwe emailadres aan.

Als u vragen heeft, dan kunt u die mailen naar webkrant@wijdemeren.com.

Vul hieronder uw e-mailadres in om de nieuwsbrief te ontvangen of om u uit te schrijven.

Inschrijven Uitschrijven