WIJDEMEERSE WEBKRANT
Commissie: Uitputtingsslag
Wijdemeren, do 12 mei 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De commissie RO van gisteravond was een uitputtingsslag waarvan de toehoorders en de agenda het slachtoffer werden. Om kwart over twaalf werd de vergadering gesloten.


De commissie Ruimtelijke Ordening.

Negen insprekers telde de vergadering, die o.a. ging over het conflict tussen Natuurmonumenten en de omwonenden van Jagtlust over de toegang naar de Veldschuur van NM. De verkeersmaatregelen bij de Klapbrug in 's-Graveland, het ontwerpbestemmingsplan voor de nieuwbouw op het Knorr-terrein, toeristische bebording en de herinrichting van het Plein in Nederhorst den Berg kwamen ook aan de orde.


René Voigt (DB):
"Ik wil de brief van Kemp én de antwoorden wel op de agenda hebben!"

Vanwege de overvolle agenda werden de schriftelijke vragen van de VVD inzake de brief van de heer Kemp over zijn omgekeerde revindicatie (de gemeente gebruikt zijn grond), een kwestie die al enige jaren speelt, van de agenda gehaald met het voorstel van het college om ze schriftelijk te beantwoorden. Martin Vuyk (VVD) had dit vooraf al afgestemd met het college. René Voigt (DB) had de tegenwoordigheid van geest om de antwoorden van het colege op de agenda van de volgende commissie te laten zetten, opdat ze niet op de Rading 1 zouden verdorren.

Ook de Herinrichting Overmeer Zuid werd het slachtoffer van de overvolle agenda. Om twaalf uur besloot de commissie om ook die te schrappen van de agenda.

Wij kunnen geen uitgebreid verslag doen van datgene wat zich na elf uur afspeelde. De WWK en ander journaille was suf gepraat, haakte af en ging doodmoe naar huis. Het zij zo.

In de volgende berichten wordt ingegaan op enkele opvallende agendapunten.

bron
WWK
foto
Douwe van Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief