WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Losse Eindjes Willie Dasplein
Nederhorst den Berg, do 12 mei 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het college stelt voor om ruim twee ton uit te trekken voor het opleuken van het Plein in Nederhorst den Berg, dat dan ook met recht het Willie Dasplein genoemd kan worden.


Wilma Snel

Over dit onderwerp kwam Wilma Snel gisteravond bij de commissie RO inspreken. Zij vertegenwoordigde de projectgroep, die inmiddels is uitgegroeid to circa 15 man. Zij legde uit wat er bedacht is en waarom. Zo zal de jeu de boules baan verplaatst en vergroot worden. Er komen bankjes en heggen op het plein om het een beschutte aangename plek te maken. Ook zal er een terras op het plein komen. Volgens Wilma Snel is fase 1 van het plan vrijwel gereed op wat losse eindjes na.


Ambtelijke ondersteuning.

De hele commissie putte zich uit in loftuitingen, maar de losse eindjes veroorzaakten toch vrij veel commotie. Het gezicht van Wilma Snel betrok meer en meer terwijl onderwerpen als openbare orde, financiën en aanbesteden van het terras ter sprake kwamen. Het scenario werd zwarter en zwarter. Toch liep het debat goed af.


Links Erik Torsing (CDA).
Kom op, deze mensen hebben zich uit de naad gewerkt!

Nadat Erik Torsing (CDA) er stevig zijn schouders onder zette ("Kom op, deze mensen hebben zich uit de naad gewerkt, die losse eindjes lossen we wel op!") sloeg de sfeer weer om en kreeg wethouder Theo Reijn toch groen licht om snel van start te gaan na het raadsbesluit binnenkort.

bron
WWK
foto
Douwe van Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief