WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Raadsel in KvK stukken
Wijdemeren, do 29 juli 2010

Stephan D. zond ons onderstaande ingezonden brief. Zijn email had als aanhangsel een overzicht van de historie van de KvK inschrijving van WADW.

Volgens die historie heeft Emile Bakker zich op 19 mei uitgeschreven als bestuurslid van WADW, zoals hij zelf ook schreef. Mario Wouters is op 22 juni uitgeschreven. Dit klopt met hun eigen mededelingen. Maar het is in tegenspraak met het uittreksel van de KvK dat op 16 juli werd aangemaakt. Een raadsel.

Update 29072010, 21.24: Vanwege het raadsel toch maar even weer een uittreksel bij de KvK opgevraagd. Alleen Erik Hania is nog bestuurslid van WADW volgens het uittreksel van vanavond. Dat de aanpassing van 19 mei nog niet verwerkt was in het uittreksel van 16 juli verbaast ons nogal.

Lees ook:

26062010 WADW en EKC Koek en Ei
02072010 Zomerse Raad 1 juli
17072010 Register Bijwerken

ingezonden brief

Beste redacties van WieWatWaar en de Wijdemeerse Webkrant,
 
Ik zie al een tijdje steeds weer berichten die over de politiek en de wegen in 's-Graveland gaan. Ook deze week las ik een artikel in WieWatWaar van uw schrijver Merel en dat ging over bestuursleden van Werkenaandeweg en hun politieke rollen.
 
Ik werd nou toch eens nieuwsgierig en besloot ook zelf bij de Kamer van Koophandel te kijken. Bijgaande historie van handelsregister spreekt voor zich, evenals de datums dat de Werkenaandeweg bestuursleden gestopt zijn: 19 mei en 22 juni jl. i.p.v. dat ze er nog in zouden zitten. De geloofsbrief lijkt dus juist te zijn, in tegenstelling tot dat wat uw Merel schrijft. U ziet dat dus in de bijlage, een dokument van de KVK. U kan het trouwens zelf ook opzoeken bij de KVK.
 
Doet u er mee wat u wilt. In ieder geval misschien een goed idee om uw schrijver Merel hierop te wijzen?
 
Groet,
 
Stephan D.
(Plaats onbekend)

Naschrift redactie:

Er bestaat geen enkele relatie tussen de columnist "Merel" en de Wijdemeerse Webkrant (WWK). Wij kunnen dus ook niet worden aangesproken op de inhoud van de columns van Merel in de WieWatWaar. Toch publiceren wij bovenstaande ingezonden brief, omdat de inzender Stephan D. zijn brief ook aan de WWK redactie richt. (Nadere gegevens van Stephan D. zijn ons onbekend, hij zit op het randje van anoniem en daarmee tegen de grens van niet-publiceren. red. WWK)

Wellicht ten overvloede, er bestaat geen andere relatie dan een zakelijk collegiale tussen Plassennet (WWK), Dunnebier (WWW en De Brug) en Ten Herkel (De Nieuwsster). De vier media hebben ieder hun eigen uitgevers en hun eigen redactie.

Stephan D. reageert in zijn ingezonden brief op een column van Merel die gisteren in de WieWatWaar werd gepubliceerd.

Redactie WWK

Over Merel:

17062010 Wat vliegt daar?
20062010 Merel in de WWK?

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief/WWK
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
21 gr.
windkr. 4