WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Register Bijwerken
Wijdemeren, za 17 juli 2010

Het blijkt dat Werk aan de Weg.nu de inschrijving bij de Kamer van Koophandel niet heeft aangepast aan eventuele bestuurswisselingen.

WADW bestuur aangepast

De afgelopen weken werd door het WADW bestuur verklaard dat dat bestuur is aangepast om belangenconflicten met raadswerk te voorkomen. Emile Bakker schreef in een uitgebreide reactie op het commentaar van EKC op een eventuele aanleg van een Knip bij de Smidsbrug op 26 juni 2010: "Zo werd op de WadW ledenvergadering in mei al een kandidaat voorgesteld ter vervanging van bestuurslid Bakker. De leden verleenden hun goedkeuring. Hieruit blijkt dat WadW potentiële belangenverstrengeling voorkomt. Bakker wordt overigens pas volgende week tot raadslid benoemd."

Tijdens de eerste raad van 1 juli werd door de voorzitter van de commissie van de geloofsbrieven, Liesbeth Siderius (VVD), bevestigd dat het adspirant raadslid voor DorpsBelangen, Emile Bakker, geen bestuurslid was van WADW, waarmee ieder eventueel beletsel om raadslid te worden was weggenomen. In de tweede daaropvolgende raad werd Emile Bakker beëdigd tot raadslid van DorpsBelangen.

Tegenspraak

De vereniging Werk aan de Weg.nu heeft die bestuurswisselingen kennelijk niet administratief verwerkt, want op de plek waar dit soort zaken officiëel wordt vastgelegd, het register van de Kamer van Koophandel staat iets anders. In het KvK register stond gisteren (16-7-2010) (pdf) dat Mario Wouters voorzitter is van WADW, dat Erik Hania secretaris is en dat Emile Bakker penningmeester en vice-voorzitter is.

Dossier Verkeer 's-Graveland

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
wisselend
22 gr.
windkr. 4