WIJDEMEERSE WEBKRANT
Protest Oudergaard
Kortenhoef, vr 3 augustus 2007

Bob Colijn uit Kortenhoef steunt de protesten tegen de nieuwbouw van Oudergaard en de bouw van de noodwoningen.

ingezonden bericht

Geachte Redaktie van de Webkrant,

Betreft n.a.v. Oudergaard , de "Chinese Muur of Berlijnse Muur" voor de woningen bij Oudergaard, de Gemeente wil nu wel dat de vergunning voor sloop blijft, lijkt me goed dat er e.e.a. nu daadwerkelijk gaat gebeuren.

MAAR nu blijkt dat o.a. via de Media , zoals Radio NH, mensen zich gaan roeren inzake de noodwoningen voor de laagbouw van Oudergaard als tijdelijke huisvesting !! De komende zes jaar !

Men kan zich afvragen of dit in goed overleg is geschiedt, blijkbaar niet gezien het protest van de bejaarden aldaar. Het lijkt mij ook logisch === 7 meter voor je deur en dan drie hoog = dus is wel een kleine tien meter !! Voor die mensen in de avond van hun leven, volkomen het uitzicht weg en woongenot weg, ik ben er speciaal wezen kijken voor de 2de keer, van alle kanten is het werkelijk een wangedrocht in ons fraaie dorp en is in feite een giga horizonvervuiling, ook had men de kleur beter moeten aanpassen aan de natuur, bijv. lindengroen.

Wel kan men nu dus vaststellen dat deze Berlijnse Muur !!! er voorlopig zal blijven staan en dus mosterd na de maaltijd.

MAAR ik steun de bewoners aldaar en steun de actie om te protesteren, o.a. via Radio NH.

MAAR ik adviseer de bewoners om hun huur niet meer te betalen, maar wel te storten op een z.g.  "derdenrekening" bij een Notaris of Advocaat, die ze toch wel nodig zullen hebben, aangezien hun woongenot volkomen is ontnomen !!!

Het zal je maar gebeuren op je oude dag.

Het argument van de Directeur Oudergaard , dat er elders geen ruimte is voor de noodvoorziening is natuurlijk wel de mop van de Eeuw.

Die man moet snel Naar Briljant of Pearl voor een nwe bril !!!

Het lijkt net of men gedacht heeft, ach die oudjes slapen toch de hele dag, dus laten we hem maar daar neerzetten ! ??

Tevens is mijn vraag of de Gemeente hierbij betrokken is en of e.e.a. wel past in het Bestemmingsplan ????


Mvrgr.

Bob J. Colijn
Kortenhoef.

Dossier Veenstaete/Oudergaard

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
23 gr.
windkr. 2