WIJDEMEERSE WEBKRANT
Oudergaard: Later verhuizen
Kortenhoef, di 30 oktober 2007

Het bestuur van Oudergaard gaat het opnieuw proberen. De verhuizing is nu, in principe, midden november gepland.

Bestuurder Johan Olij laat in de G&E weten dat hij nu mikt op een verhuizing naar de containerwoningen op 13, 14 en 15 november. Zeker is dat nog niet. Komende donderdag wordt de lift gekeurd, waarna er een vergunning voor het gebruik van de lift moet worden afgegeven.

In- en uitpakken

Voorafgaand aan de mislukte verhuizing vorige week, hadden een aantal bewoners hun spullen al in verhuisdozen gepakt. Met hulp van personeel en vrijwilligers werd er na de mislukking weer uitgepakt om de boel toch een beetje gezellig te houden. Veertien bewoners staan gepland om verhuisd te worden.

Onafhankelijk onderzoek

Olij is er zich bewust van dat de mislukte verhuizing lastig is voor de betrokkenen. Zoals het een goed bestuurder betaamt, heeft hij een onafhankelijk onderzoek naar de oorzaak van de problemen aangekondigd.

Vandaag wordt door Auxilium een brief naar alle bewoners en hun contactpersonen gestuurd waarin zij geïnformeerd worden over de stand van zaken en de planning van de verhuizing.

Brandveiligheid?

Olij noemt in de G&E ook de problemen met het niet aangesloten zijn van het water. Over de kabels in de gangen en de problemen met de brandveiligheid, waar familieleden van de bewoners het in de krant over hadden, wordt met geen woord gerept. Kennelijk zijn die opgelost...

Dossier Oudergaard

Kunnen die CDA'ers niet helpen verhuizen?

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
wisselvallig
12 gr.
windkr. 4