WIJDEMEERSE WEBKRANT
Reizen met Will Kellermann
Kortenhoef, di 30 oktober 2007

Zondag 4 November van 11.00 tot 18.00 uur laat Will Kellermann schilderijen zien die zij op haar vele reizen gemaakt heeft.

persbericht

Open Dag in het atelier van Will Kellermann in Kortenhoef
Reizen met Will Kellermann

Zondag 4 November van 11.00 tot 18.00 uur laat Will Kellermann schilderijen zien die zij op haar vele reizen gemaakt heeft.

Reizen met Will Kellermann is een avontuurlijke bezigheid, want zij ziet haar omgeving anders dan een gewoon mens. Intensiever, kleurrijker en vooral ook avontuurlijker. Will Kellermann heeft altijd haar schetsboekje paraat, en schildert meestal ter plekke in het landschap, op het strand of in een stad, zoals o.a. Veneti ë .

Reizen met Will Kellermann betekent daarom vooral veel stil staan. Stoppen bij een veldje wilde bloemen, een zanderig weggetje, een brute rotspartij, een vuurtoren in de verte of een meer waarop het zonlicht uiteenvalt in flinters zilver. Kijk, het water is violet, de lucht opaal, die huisjes bloedrood met okergeel. Als je goed kijkt, kun je het zien.

De wereld van Will Kellermann in haar schilderijen is anders, mooier, warmer, wérkelijker wellicht zelfs dan de werkelijkheid. Will Kellermann ervaart vormen en kleuren als levensvreugde en weet dat over te dragen in haar schildering. Een schilderij van Will Kellermann stemt een mens positief en vrolijk, het biedt toegang tot een romantisch avontuur dat de kijker meevoert naar een wereld zoals die soms in mooie dromen bestaat.

Deze bijzondere wereld in haar schilderijen in diverse technieken is Zondag te bekijken in haar atelier in Kortenhoef, aan de Zuwe 22 B, ( vlak bij de jachthaven De Nieuwe Zuwe) van 11.00 tot 18.00 uur.

Telefoon 035 - 6561738
Website: www.willkellermann.com

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
wisselvallig
12 gr.
windkr. 4