WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Geheimzinnige Brief AGV
Wijdemeren, wo 9 november 2011

De brief, die AGV al op 2 februari over Vaart in de Vaart zond, roept veel vragen op. André Spils, VVD-lid van het AGV bestuur, verbaast zich.


André Spils

Waarom doet het dagelijks bestuur van het Waterschap er zo geheimzinnig over? Hoe kan het dat die brief al op 2 februari verzonden werd, maar dat het bestaan van de brief ontkend werd. Waarom? Wie had daar belang bij? Welk belang?

ingezonden brief

Geachte redactie,

Ook ik heb gezocht naar het document op de website van de provincie, maar heb het niet kunnen vinden! Het lijkt mij ook wat vreemd dat een dergelijke persoonlijk gerichte brief aan de heer Grondel van het ILG op de website van de provincie geplaatst wordt.

Mogelijk dat nog boven water komt waar de brief vandaan komt. Wat ons, de VVD fractie van het waterschap, betreft is dat niet belangrijk. Wat wel heel erg belangrijk is, is dat het algemeen bestuur nooit geïnformeerd is geweest over deze brief en de duidelijke stellingname van het dagelijks bestuur.

We hebben hier inmiddels schriftelijke vragen over gesteld en wachten de beantwoording af. Bij mondelinge navraag werd echter in alle toonaarden het bestaan van een werkdocument ontkend.

De timing is overigens perfect (toeval?) aangezien volgende week tijdens de commissievergadering de nota recreatief medegebruik op de agenda staat. U weet wel, die nota die de VVD ternauwernood nog de inspraakprocedure in heeft weten te krijgen.

Tot slot kunnen wij nog melden dat er volgens de VVD veel onwaarheden in de brief staan. Dit heeft er o.a toe geleid dat er een stuk in de G&E is geplaatst waarbij burgers ten onrechte angst worden ingeboezemd.
De VVD zal de zaak verder onderzoeken en hier zeker nog op terug komen.

Met vriendelijke groet

André Spils
Lid algemeen bestuur waterschap AGV

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
Douwe v. Essen
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
16 gr.
windkr. 2