WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Lijn 106 en Nat.Mon.
Wijdemeren, zo 20 juni 2010

Patrick Kreuning vindt het een schandaal dat lijn 106 wordt opgeheven. Henk Stuyver vindt dat Natuurmonumenten niet de waarheid spreekt.

ingezonden brief

Het is een grof schandaal dat er op noodzakelijk ov wordt bezuinigd terwijl er zat andere bezuinigingsmogelijkheden zijn. Lijn 106 opheffen is een domme actie, mensen die bv regelmatig voor controle naar het ziekenhuis moeten of die daar dagelijks hun familie willen bezoeken, zijn straks aangewezen op eigen vervoer of een taxi. Er wordt wel een OV-chipkaart ingevoerd die iedereen voor grof geld kan kopen buiten je reiskosten om, maar je zal er net een gekocht hebben en je kunt niet eens meer naar je dorp komen door het ov, dan heb je dus geld uitgegeven en er niets voor terug. Kinderen moeten met de fiets naar school, zeker met de toenemende verkeersdruk en het aantal speeltjes in de auto geen 100% veilige optie.

Buurttaxi. Misschien moet er dan toch maar een nieuwe buurttaxi komen, al is het maar voor de vroege ochtend en late middaguren als de kids van en naar school gaan. Een buurttaxi die dan aansluit op lijn 105. En anders zou ik zeggen, boycot dat hele ov, pak massaal de auto of fiets. Als de hele regio dat zou doen, dan heeft het ov een probleem, men zal zien dat er dan wel gepraat kan worden. En hef intussen maar een van de stadsbussen in Hilversum op, desnoods laat je twee stadsbussen eens per uur rijden in plaats van om het half uur, dan heb je automatisch weer ruimte voor lijn 106.

Patrick Kreuning
Ankeveen


ingezonden brief

Geachte Dames en Heren van Natuurmonumenten,

U reageert op de ingezonden brief van de heer Kreuning over de Horstermeer. Opnieuw vertelt U daarin onwaarheden over Uw activiteiten in de Horstermeer.

Op basis van de aan U verstrekte vergunning van ca 27 hectare, heeft U in het gebied het water opgezet via dammen en duikers. Vervolgens heeft U illegaal in de omliggende gebieden eveneens het water opgezet. Ik verzoek U op te houden met onwaarheden te schrijven over Uw activiteiten.

Uw gedrag is uiterst laakbaar.

H.W. Stuyver aa
(President Republiek) Horstermeer

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
15 gr.
windkr. 4