WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bob Colijn Ten Strijde
Kortenhoef, do 30 december 2010

Bob Colijn uit Kortenhoef lucht zijn hart over de Kamer van Koophandel die een deurwaarder op hem af stuurde, omdat hij maar een half jaar betaalde.

Bob Colijn zond onderstaande brief aan VVD Tweede Kamerlid Charlie Aptroot. Onlangs werd er in Haagse kringen gesproken over het opheffen van de verplichting voor bedrijven om een jaarlijks bedrag te betalen.

Al eerder liet Bob Colijn van zich horen over dit onderwerp. Lees ook:

05052009 KvK: Toontje Lager?
07052009 Opheffen KvK

ingezonden brief

Beste Charlie,

We hadden reeds vaker contact, maar nu kreeg ik hedenmorgen een deurwaarder aan de deur, namens de KvK Gooi en Vechtstreek/Flevoland, omdat ik per juni van dit jaar heb opgezegd, omdat ik met mijn bedrijf ben gestopt, inmiddels 65 + Heb toen de helft van de belachelijk Jaarbijdrage betaald, kreeg zelfs een credit van 6,= Euro.

Maar nu heb ik ff 162,62 EURO moeten betalen, kortom totaal ca 200 Euro, voor een club die helemaal niets voor je doet en die dus op opheffen staat, ik verzoek jullie als VVD en de Premier Mark om te zorgen dat deze schandalig dure en totaal overbodige club per 1 jan. a.s. wordt opgeheven en dat alle ondernemers hun bijdrage van 2010 terugkrijgen als compensatie van een organisatie uit de Middeleeuwen. Men denkt dat ze zo maar ff een dwangbevel kunnen uitvaardigen en een deurwaarder inschakelen, omdat een MKB ondernemer is gestopt met zijn bedrijf. Werkelijk ronduit schande en machtsmisbruik.

Ik zal ook een klacht gaan indienen bij het bestuur van deze waardeloze club en c.c. naar mijn oude wergever MKB Nederland en mijn accountant Roza.

Mvrgr. Bob J. Colijn
Kortenhoef

Fijne Jaarwisseling en een goed 2011 zonder KvK´s. !!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
1 gr.
windkr. 2