WIJDEMEERSE WEBKRANT
Afscheid Wim Neef
Wijdemeren, do 8 mei 2008

Op vrijdagmiddag 16 mei neemt Wim Neef afscheid als wethouder van de gemeente Wijdemeren. Er is een receptie in de Dobber in Kortenhoef vanaf 16.00 uur.


Wethouder Wim Neef

 

persbericht

Vrijdag 16 mei,16.00 uur: afscheid wethouder Neef

Op vrijdagmiddag 16 mei neemt Wim Neef afscheid als wethouder van de gemeente Wijdemeren. Tijdens een bijeenkomst in De Dobber (Meenthof 46) in Kortenhoef krijgen medewerkers, raad, relaties en inwoners gelegenheid hem persoonlijk de hand te drukken.

Wim Neef trad in april 1998 aan als wethouder in de voormalige gemeente 's-Graveland. Op 1 januari 2002 werd hij wethouder van de nieuw gevormde gemeente Wijdemeren. Als wethouder was hij verantwoordelijk voor de portefeuilles Openbare Werken en Ruimtelijke Ordening. Tijdens zijn bestuurlijke periode zijn veel projecten uitgevoerd of in gang gezet. Op 1 mei 2008 heeft wethouder Neef zijn functie neergelegd.

Afscheidsreceptie

Op 16 mei vanaf 16.00 uur is er in De Dobber (Meenthof 46) in Kortenhoef een afscheidsreceptie. Burgemeester Bijl zal hem namens het college en de raad toespreken. Vervolgens is er een informeel samenzijn dat eindigt om 17.30 uur.

Naschrift redactie:

In het persbericht is een foutje geslopen. Na de verkiezingen van maart 1998 traden Dick 't Hoen (VVD) en Douwe van Essen (CDA) aan als wethouders in 's-Graveland. Tijdens een turbulente periode in de 's-Gravelandse politieke geschiedenis stapte eerst Douwe van Essen op 19 oktober 1998 op als wethouder. Op 17 december 1998 trad Dick 't Hoen daarna af.

Op 12 januari 1999 werden Co de Kloet en Wim Neef benoemd als interim wethouders, in afwachting van de samenstelling van een nieuwe coalitie en de formatie van een nieuw college.

In maart 1999 werd een nieuw college geformeerd uit een coalitie van CDA, DB en D66 met als twee wethouders Wim Neef en Co de Kloet. Dat was het begin van de wethoudersloopbaan van Wim Neef. Zijn periode begon dus in maart 1999(of januari 1999, als de interimperiode wordt meegeteld.) i.p.v. april 1998 zoals in het persbericht staat

bron
persbericht
foto
Douwe v. Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
24 gr.
windkr. 2