Rik Jungmann

Douwe van Essen

Wijdemeren Journaal
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Neef: Beschuldigingen Onwaar

Wijdemeren, 31 maart 2005. In het Wijdemeren Journaal van vandaag verweert wethouder Wim Neef zich op de voorpagina tegen de beschuldigingen.


Wethouder Wim Neef

Wegens ziekte kon hij niet bij de raadsvergadering van 17 maart zijn, iets wat hij jammer vindt. Nu hij herstellende is, wil hij graag reageren op het debat in de raad en de dingen die in de pers zijn verschenen.

De dingen die over hem en zijn familie gezegd worden zijn totaal onwaar, stelt hij. De grond waar de discussie over gaat is van zijn vader en een klein stuk is van zijn zuster en zijn zwager. De grond is niet van hem als privé-persoon.

Hij geeft toe dat er een meetfout heeft plaatsgevonden, maar zegt dat dat probleem allang geregeld is. "Daar zijn geen discussies meer over."

De twee bouwvergunningen die zijn vader van de gemeente gekregen heeft zijn eenvoudig te verklaren. Een deel van de tuin van zijn vader ging eerst niet mee in het plan Zuidsingel fase 7. Later bedacht de familie zich en leverde de grond toch in, in ruil voor de bouwvergunningen op eigen grond. Deze zaak staat volledig los van het plan Zuidsingel, aldus Neef.

Op de vraag naar een onderzoek, dat VVD en DBW in de raad deden, reageert hij positief. "Ik ben daar helemaal niet op tegen. Alles mag onderzocht worden. Ik heb niets te verbergen." : verklaart de wethouder, die volgende week na zijn ziekte weer aan het werk gaat.


De wekelijkse nieuwsbrief ZonnigMatige wind16º Naar volgende bericht