WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Putter: Blij met de PVV
Wijdemeren, di 26 september 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Putter is blij met de PVV in Prov. Staten. Het kan verkeren zei Bredero. De enige partij die aandacht schenkt aan de voornemens van GS met Wijdemeren.

ingezonden brief

Putter is blij met de Aandacht

Ik dacht nog: ze hebben er geen enkele belangstelling voor, de leden van Provinciale Staten, wat kan het ze schelen hoe het verder met Wijdemeren zal gaan.

Het Gooi is toch maar een uithoek van de provincie en Gedeputeerde Staten zijn nu eenmaal van mening dat het Gooi bestuurlijk gesproken grondig op de schop moet. Maar dat lukt dus niet.

Wat overblijft is Wijdemeren in de houdgreep nemen en rondbazuinen dat een fusie met Hilversum onvermijdelijk is. De argumenten zijn zwak, maar ja, onvoldoende bestuurskracht is een fraaie term, waarvan niemand weet wat het betekent. Daar kun je alle kanten mee op.

Maar dan is er ineens mevrouw Ilse Bezaan, Statenlid van de PVV die de spijker gericht en met kracht op de kop slaat. Vanwaar die machotaal van de gedeputeerde. Heeft hij er wel eens over nagedacht wat de mensen in Wijdemeren er van vinden? Ooit van inspraak gehoord? Zou het zo kunnen zijn dat het bestuur van de provincie er juist is om gemeenten te helpen en ze niet met vertoon van macht op te heffen.

ik weet niet of mevrouw Bezaan veel invloed heeft in dat provinciale parlement en of ze met haar sympathieke steun voor Wijdemeren nog medestanders zal krijgen. Ze is nu eenmaal lid van een partij, die over het algemeen nogal eenzaam opereert. Maar ik constateer met grote vreugde dat ze met prima vragen de kern van het probleem raakt. En dat wij, die de zelfstandigheid  van Wijdemeren hoog in het vaandel dragen, blij zijn met iedere vorm van bijstand.

Vandaar; Leve de PVV

Putter 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
Putter
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief