WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Shetlanderij Loosdrecht
Nieuw Loosdrecht, za 23 april 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De gemeente Wijdemeren is al lang bezig om Ineke de Groot van Shetlanderij de Sijphoeve weg te krijgen van de Nieuw Loosdrechtsedijk en wil een dwangsom opleggen.

Ineke de Groot stapte naar de Hoge Raad, die beslist of Wijdemeren terecht die dwangsom op kan leggen of niet. De Gooi en Eemlander schreef vandaag over de kwestie. Marion Hattuma uit Loosdrecht reageert daar op en neemt het op voor de Shetlanderij.

Lees ook:

06022015 Pony knockout door Visie?
20052015 Shetlanderij op Witte Vlek?
03062015 Shetlanderij en Nimby

ingezonden brief

Dit is werkelijk het leukste bedrijf in Wijdemeren, het is zo leuk voor de kinderen, alle kinderen gaan blij naar huis en komen gelijk standaard elke week, ik heb het al negen jaar hier al heel erg naar mijn zin, en even over overlast gesproken, de buren maken veel meer lawaai dan dat wij doen, dan de parkeeroverlast, de auto's van de mensen staan netjes op de oprit, dus kunnen zij er geen overlast van hebben, en met stof valt het reuze mee, er staat veel beschutting dus hoe kunnen zij daar last van hebben..

Het zou vreselijk zijn voor iedereen als dit zou moeten sluiten. Iedereen komt hier met veel plezier, dit is juist een bedrijf waar Wijdemeren trots op zou moeten zijn! Lekker origineel en je leert heel erg veel! Niet zoals een manege waarbij men een beetje achter elkaar aan hobbelt. Bij ons is dat heel anders en heb je je eigen verantwoordelijkheid, en Ineke wat zijn we trots op haar dat ze nog steeds na zoveel jaar zo sterk in haar schoenen staat. De meeste mensen hadden het al lang opgegeven, maar ze is gewoon sterk. Daar mag ze trots op zijn, ze doet het zo goed. Ze wil het beste voor ons, dat vind ik echt super.

Ze verdient dit niet.

Marion Hattuma
Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

Comité 4 en 5 mei
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief