WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
VVD: Putter en Rosalie
Wijdemeren, ma 2 november 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Robby Israel (VVD) reageert op de column van Putter over Wijdemeren2020 en hij reageert positief op het stuk van Rosalie van Rijn (CDA) die naar de jeugd en de toekomst kijkt.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Putter laat weer eens zien dat schrijven – wat hij al een lang leven lang doet – makkelijker is dan lezen. In onze reactie op zijn eerdere stuk over dit onderwerp hebben wij precies uitgelegd wat de VVD positie betreffende herindeling is en ook waarom wij niet zouden deelnemen aan de Wijdemeren 2020 avond op 26 oktober in het bijzonder. Desondanks beticht hij ons weer van ontwijking en kiezersbedrog - tegen beter weten. Niets was makkelijker geweest dan gewoon naar Ankeveen te gaan en aldaar in nietszeggende woorden een betoog te houden. Wij kozen voor een meer principiële weg: eerst feiten en cijfers op tafel en dan discussie – althans met mensen die bereid zijn fatsoenlijk te discussiëren zonder ambtsdragers persoonlijk te beledigen die naar eer en geweten hun best doen voor de samenleving.

Het contrast met de verfrissende bijdrage van Rosalie van Rijn kan niet groter zijn. Terwijl bij Putter de echo’s van 1966 doorklinken (het ontstaan van de gemeente ’s-Graveland door samenvoeging met Ankeveen en Kortenhoef) en tegenstanders van een nieuwe herindeling weer de argumenten van 2001 tegen het ontstaan van dat Wijdemeren van stal halen waarvoor zij nu zo vurig vechten, kijkt Rosalie naar de huidige feiten en naar de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Robby Israel
VVD Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief