WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
VVD reageert Geschokt
Loosdrecht, do 21 mei 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Martin Vuyk (VVD) reageert op de denkbeelden van DLP, zoals uitgestald in de ingezonden brief die Alette Zandbergen (DLP) gisteren aan de media zond.


Martin Vuyk (VVD)

ingezonden brief

DLP: De Loosdrechtse Preutsheid

Met stijgende verbazing heb ik het artikel “De naakte waarheid” gelezen van DLP.  Wat een hoop onzin wordt daar bij elkaar gefabriceerd zeg, niet te geloven. De bangmakerij is niet van de lucht: “Ook uw kindertjes kunnen het slachtoffer worden van deze fornicatie, dorpsgenoten…  waakt over de goede zeden van uw buurtschap”.

En waar gaat het dan over ? Een minicamping die zich richt op een homoseksueel publiek… zo, zo, dat is schrikken zeg in 2015. En oh ja, ze mogen er ook nog eens naakt recreëren.

Maar ja, als je niet openlijk kunt zeggen dat je het niet zo op hebt met homo’s, dan probeer je het toch over deze boeg… tegen beter weten in beweren dat de wethouder hier de regels aan z’n laars lapt, of roeptoeteren dat onze argeloze voetballers straks zomaar blootgesteld gaan worden aan naakte mannelijkheid (die afstand is zo’n 250 meter mensen, met diverse hagen ertussen). Zoals de wethouder al in het naschrift aangeeft, dit plan is keurig netjes in alle openheid behandeld.

Dat Zagt hier weer eens zijn eigen normen over Loosdrecht uitwaaiert, we zijn het inmiddels wel gewend. Maar dat Zandbergen zich hier voor leent, onbegrijpelijk. Ik dacht toen ze in de raad kwam met een moderne ruimdenkende nederlandse vrouw van doen te hebben, maar het tegendeel blijkt waar.

Ze zou eens wat meer moeten lezen over haar (bijna) naamsgenoot Alleta Jacobs. Feministe in hart en nieren, en strijdster voor de rechten van eenieder.

Hoop dat deze enge bekrompen denkbeelden met de teloorgang van DLP ook uit onze gemeente verdwijnen….  brrr….  ik griezel ervan.

Martin Vuyk, raadslid VVD

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
Douwe van Essen
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief