WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Toelage voor Huishoudelijke hulp
RegioGV, do 17 december 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Bedrijven die Huishoudelijke Hulp aanbieden in de Regio kunnen zich inschrijven om een korting van 10 euro per uur aan te kunnen bieden dankzij subsidie.

Lees ook:

25112014 Regio krijgt ca. 8 Miljoen
27102015 Stem tegen HHT Tientjes
03122015 Noodklok Thuishulp en Fusie

persbericht

Toelage voor Huishoudelijke hulp

Aanmelding geopend voor aanbieders van huishoudelijke hulp

Wilt u met uw organisatie huishoudelijke hulp bieden aan inwoners in de regio Gooi en Vechtstreek? Dan kunt u meedoen met het project Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT). Met dit project krijgen bedrijven de kans hun diensten met korting aan te bieden aan particulieren. Wethouder Eric van der Want namens de regiogemeenten: “We zijn zeer blij dat het Rijk 7,8 miljoen euro beschikbaar stelt voor het behoud van banen van huishoudelijke hulpen. Het geeft ons - met maar liefst tien gemeenten - de kans iets voor met name deze groep te betekenen.”

Over de korting

Met het project HHT kunnen ondernemers een korting geven aan particulieren op huishoudelijke hulp. Voorwaarden voor de korting zijn onder meer dat de bedrijven werken met de cao VVT en dat de huishoudelijke hulpen wonen in de regio Gooi en Vechtstreek. Van der Want: “De markt voor medewerkers in de thuiszorg is door alle veranderingen in de zorg en ondersteuning niet optimaal. Dankzij het project krijgen inwoners in 2016 een korting van € 10 per uur. Hierdoor is het straks extra aantrekkelijk om in zee te gaan met een goede hulp van een betrouwbaar bedrijf.”

Website

Organisaties die mee willen doen kunnen zich aanmelden via aanbestedingskalender.nl, onder het project Huishoudelijke Hulp Toelage Regio Gooi en Vechtstreek. De eerste ronde aanmeldingen loopt tot 4 februari 2016. Vanaf maart 2016 presenteren de organisaties zich op een speciale website voor inwoners. De regio en de tien gemeenten brengen de website in het voorjaar van 2016 met een campagne onder de aandacht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief