WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kapitein Rob Vertrekt
Oud Loosdrecht, vr 7 augustus 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In een persbericht bevestigt Wijdemeren dat Kapitein Rob (de heer Volmer) bij nader inzien afziet van de huur van een unit op het Loosdrechts Terras.

De fabel van "Bets van Nifterlake" in het Weekblad Wijdemeren was deels geïnspireerd door de maatschappelijke onrust die in Oud Loosdrecht was ontstaan als gevolg van de vestiging van de heer Volmer (Kapitein Rob) op het Loosdrechts Terras. De heer Volmer heeft in het verleden problemen, o.a. in Loosdrecht, gehad die de maatschappelijke onrust in Loosdrecht kennelijk in de hand werkte.

persbericht

Gemeente verwijdert drie units op Het Loosdrechts Terras

De heer Volmer (Kapitein Rob) heeft in een gesprek met burgemeester Smit aangegeven het huurcontract voor zijn unit op Het Loosdrechts Terras te willen beëindigen. De heer Volmer betreurt de ontstane maatschappelijke onrust en wil het project niet belasten.

Burgemeester Smit bevestigt dat het huurcontract per direct is ingetrokken en dat de vermeende antecedenten hiervoor niet de directe aanleiding vormen. De gemeente verwijdert op korte termijn de nu drie leegstaande units op Het Loosdrechts Terras.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief