WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Tips tegen Angst voor Wdm
Wijdemeren, ma 3 augustus 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Wim van Oudheusden reageert op de beide ingezonden stukken van Cor Koster en Ruud van der Wurf over het feit dat sommigen bang zijn voor de gemeente.

Cor Koster uit Nederhorst den Berg schreef zijn stuk op 18 juli. Ruud van der Wurf uit Oud Loosdrecht reageerde op 22 juli.

ingezonden brief

Tips voor V. d. Wurf en Koster

Er is in elk gemeentehuis een klachtenprocedure waar u uw mening en angstgevoel kwijt kunt. Daar volgt normaal gesproken binnen de afgesproken tijd een formele evenwichtig afgewogen reactie op. Zonee kunt u daartegen in beroep gaan.

Ook kunt u met uw grieven als die niet worden weggenomen naar de raadsleden. Daarbij valt aan te raden hen allen gelijk te behandelen om te voorkomen dat u uw zorg in het politieke spel trekt! Zij vertegenwoordigen u namelijk ALLEMAAL!

Tot slot kunt u terecht bij het Meldpunt Discriminatie als uw klacht aantoonbaar is en u kunt bewijzen dat u anders bent behandeld dan een medeburger.

Daar zou Nederland m.i. veel meer gebruik van moeten maken, zeker waar het gaat om ogenschijnlijk lichte overtredingen tegen artikel 1 van de Grondwet!  Massaal aangfite doen tegen bv. leeftijdsdiscriminatie en met name ook de overheid en instanties als UWV, Woningcorporaties en werkgevers zal de rechters helpen hier vaker en strenger op te gaan letten.

Neem als vergelijking hierbij maar eens de rechtszaken tegen Geert W. in Oostenrijk (snel, streng maar rechtvaardig) en die in ons land............ Art. 1 zou in ieders gedachten moeten worden gegrift. Aangezien er een 2/3e meerderheid nodig is in de beide Kamers der Staten Generaal zou dit VEEL meer gewicht moeten krijgen.

Wim van Oudheusden
Hilversum

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief