WIJDEMEERSE WEBKRANT
Bang voor de Gemeente 2
Oud Loosdrecht, wo 22 juli 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Ruud van der Wurf uit Loosdrecht reageert op het stuk 'Bang voor de gemeente' dat Cor Koster enkele dagen geleden schreef.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Gaarne reageer ik op het stukje van de heer Cor Koster, Bang voor de gemeente,

Met de veronderstelling dat de burgers bang zijn voor de gemeente slaat de heer Koster de spijker op zijn kop. Ik kan dan ook uit ervaring zijn waarnemingen bevestigen.
Algemeen is het al bekend, als je het niet eens bent met de gemeente en je een klacht indient, bezwaar maakt of de publiciteit zoekt, dan word je op het gemeentehuis al gauw als lastig afgeschilderd, met alle gevolgen van dien.

Als je dan vervolgens, naar aanleiding van je gemaakte grieven, ook nog in het gelijk word gesteld door de bezwarencommissie en vervolgens ook nog in het gelijk word gesteld bij de rechtbank, dan word je kennelijk bij de gemeente als super lastig bestempeld. Het gevolg hiervan is, dat het je in alles heel lastig word gemaakt en er van gelijke behandeling geen enkele sprake meer is. Zo is mijn ervaring.

Van en openbaar orgaan als de gemeente zou je dit toch zeker niet verwachten, maar ja het gebeurt wel en het gaat maar door en door. Wie doet er wat aan en wie kan er wat aan doen??

Ruud van der Wurf
Oud Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief