WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Gooi TV in Wijdemeren
Wijdemeren, do 11 december 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Burgemeester Martijn Smit kondigde vorige week donderdag aan dat Plumego, de lokale radio en TV in Wijdemeren is gefuseerd met Gooi TV. In Ankeveen was Gooi TV present.

Donderdag liet burgemeester Martijn Smit weten dat Plumego, dat twee jaar geleden zendvergunning en subsidie van Wijdemeren ontving, is gefuseerd met de Bussums/Naardense lokale radio en TV zender, Gooi TV.

Het gevolg van dat besluit was dinsdagavond meteen zichtbaar op de dorpsavond in Ankeveen. Twee medewerkers van Gooi TV maakten opnamen van de avond. Die opnamen zullen vanaf a.s. zaterdag te zien zijn op Gooi TV (in het zachte paars van de Ankeveense dorpsavond :-) ).

Gooi TV zendt uit op Ziggo digitaal kanaal 41 en analoog kanaal 45. Op kanaal 41 van Ziggo digitaal hebben wij de zender inderdaad gevonden. Op kanaal 45 analoog vonden wij niets. (Wellicht dat Ziggo hier iets moet bijschakelen...)

De mensen van Gooi TV gaven aan dat zij gesproken hebben met burgemeester Smit en met Stefan Troost van Plumego om tot deze constructie/samenwerking te komen met goede afspraken en om problemen te voorkomen. Het is te hopen dat de lokale omroep na al die jaren weer tot leven wordt gewekt en een bloeiend bestaan gaat leiden midden in de Wijdemeerse samenleving zoals dat ooit eerder het geval was.

Uitzendingen van Gooi TV zijn ook te zien op Youtube.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief