WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Begraaf de Strijdbijl
Kortenhoef, ma 7 mei 2012

Freek van den Brand raadt de familie Vermeire aan om te stoppen met verdachtmakingen van de ex-wethouder en de ambtenaren.

ingezonden brief

Na een aantal berichten in de G&E en hier op de Wijdemeerse Webkrant over de "villa perikelen" van de familie Vermeire, kan ik mij niet aan de indruk ontrekken dat de familie Vermeire zich niet heeft verdiept bij de aankoop van het huis in de eventuele bouwplannen van het terrein grenzend aan het eigen terrein.

Zoals zo vaak meent men ten onrechte dat bij de aankoop van een huis ook het uitzicht gekocht wordt. Dat wordt in dit specifieke geval ook toch weer duidelijk. Ik kan natuurlijk de teleurstelling over het verlies van uitzicht begrijpen, maar om nu de eigen nalatigheid af te schuiven op Willem Neef, de gemeente en z'n ambtenaren dat gaat toch wel heel erg ver.

Zoals ik het begrijp is er op een volkomen normale legale manier zaken gedaan ontrent dit bouwperceel en zijn de condities en omstandigheden waaronder destijds dit terrein verkocht is totaal niet relevant voor de "zaak" van de familie Vermeire.

De familie Vermeire zou er goed aan doen het verlies te nemen en verdere verdachtmakingen naar de bovengenoemden te staken.

Met vriendelijk groet,

Freek van den Brand
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief