WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Scènes uit Trompenburg
's-Graveland, zo 24 juni 2012

Afgelopen donderdag speelden groep zeven van de Regenboogschool samen met acteurs van DSO in de buitenplaats Trompenburg.

Douwe van Essen maakte er een fraai fotoalbum van.

ingezonden bericht

Scènes uit Trompenburg

Op donderdag 21 juni speelde groep 7 van basisschool De Regenboog uit Kortenhoef, samen met acteurs van de Kortenhoefse toneelvereniging DSO, drie scènes uit het leven van Cornelis Tromp in de buitenplaats Trompenburg.

De Wijdemeerse Webkrant publiceerde hierover een eerder bericht op 13 juni.
Dit buitenplaatsproject, in het kader van het Jaar van de Historische Buitenplaats, is een onderdeel van een groter lokaal gebeuren, waar vele Kortenhoefse en 's-Gravelandse organisaties en personen in participeren: De Historische Kring In de Gloriosa, Fietsgilde ‘t Gooi, Natuurmonumenten en de toneelvereniging DSO.

Hans en Monique Hagen zijn de schrijvers van dit toneelspel. De provincie Noord-Holland en de gemeente Wijdemeren hebben subsidies toegekend en de Rijksgebouwendienst heeft haar medewerking gegeven.

Marlies Huijzer is de auteur van het project in de klas en Alice Geijssel van de Stichting Omgevingseducatie heeft de algehele projectleiding in (haar zeer deskundige) handen. Alle medewerkers hebben genoten van een prachtige ochtend, met fraai toneelspel in een setting die niemand ooit meer zal vergeten.
Douwe van Essen maakte een fotoreportage en liet zich niet hinderen door tegenlicht of andere tegenslagen. Geniet van zijn reportage.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
Douwe v. Essen
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief