WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
VBEKC Ledenvergadering
's-Graveland, ma 4 oktober 2010

De bewonersvereniging van de parallelwegen aan Noorder- en Zuidereinde houdt aanstaande woensdag een ledenvergadering.

De VBEKC, de Vereniging van Bewoners van Emmaweg, Koninginneweg en Cannenburgerweg (EKC), verzet zich tegen eventuele maatregelen op het Noorder- en Zuidereinde, die het verkeer op hun wegen doet toenemen. De vereniging heeft inmiddels enkele honderden leden, ook uit aangrenzende straten en wegen.

Ledenvergadering

Woensdag, om 20.00 uur, zal in De Drie Dorpen aan de Cannenburgerweg in Ankeveen een ledenvergadering worden gehouden, waarvoor de zes fractievoorzitters uit de gemeenteraad zijn uitgenodigd. Aan de fractievoorzitters is gevraagd om hun visie te geven op de toekomstige verkeerssituatie op de EKC wegen. Daarbij gaat het de VBEKC met name om een eventueel voornemen om bij de Smidsbrug een "Knip" aan te brengen. De VBEKC heeft ook de Dienst Openbare Werken en de Verkeersadviescommissie (de heer F. Duurland) uitgenodigd om de avond bij te wonen.


De omstreden Knip, waarmee doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Update 5-10-2010, 10.58: Bronvermelding hieronder toegevoegd.

Bovenstaande afbeelding komt uit een presentatie van het Verkeers Platform Wijdemeren van 22 juni 2009. Die presentatie is te vinden op de website van de gemeente. De afbeelding staat op bladzijde 21. De verwijzing naar RBOI staat in die presentatie op de slide. De vermelding RBOI is geen referentie van de WWK naar RBOI.

Dossier Verkeer 's-Graveland

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
20 gr.
windkr. 4