WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wat is De Knip?
's-Graveland, vr 25 juni 2010

Er wordt gesproken over De Knip in het verkeer op het kruispunt bij de Smidsbrug in 's-Graveland. Hoe ziet die Knip eruit?

We zijn even opzoek gegaan in de presentatie die de verkeerswerkgroep op 22 juni vorig jaar gaf inzake de probleemstelling en de oplossingsrichtingen voor de verkeersproblematiek in de regio en op het Noorder- en Zuidereinde in het bijzonder. In die presentatie kwam onderstaande afbeelding van De Knip voor van de kruising Kerklaan-Leeuwenlaan-Noordereinde-Zuidereinde in 's-Graveland.

Uit het schema valt op te maken dat het, komend vanaf het Noordereinde, alleen nog is toegestaan om rechtsaf Kortenhoef in te rijden (groen). Komend uit Hilversum mag alleen linksaf (het Zuidereinde op) en rechtdoor (Kortenhoef in) worden gereden (paars). Komend van de N201 over het Zuidereinde mag niet meer rechtdoor worden gereden. Men moet rechtsaf richting Hilversum, of linksaf Kortenhoef in (blauw). Komend uit Kortenhoef over de Smidsbrug mogen alle richtingen gekozen worden (rood). Niet ingetekend zijn de Emmaweg en de Koninginneweg en eventuele maatregelen die daar genomen moeten worden om sluipverkeer tegen te gaan.

Dossier Verkeer 's-Graveland

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
25 gr.
windkr. 2