WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De Knip lost niets op
Kortenhoef, di 29 juni 2010

Oscar Lopez Cardozo uit Kortenhoef ziet geen heil in de Knip. Hij vreest dat daardoor de Hilversumse ring volledig zal vastlopen, maar er niets mee wordt opgelost.

ingezonden brief

Het is droevig voor de bewoners van Noorder- en Zuidereinde, maar zij wonen aan een van de weinige Noord-zuidverbindingen in de regio. Door de knip aan te leggen neemt het verkeer niet noemenswaardig af. Immers nu al rijdt niemand die daar niet echt doorheen hoeft over deze route.

De knip heeft tot gevolg dat het verkeer op de ring rond Hilversum helemaal vastloopt net zoals het verkeer op de Diependaalselaan. Echt het enige alternatief dat momenteel uitvoerbaar is is de extra weg van WADW. Als je dan ook nog de knip uitvoert heb je bereikt wat je wilde.

Nu is het alleen autootje pesten van mensen die het ook niet kunnen helpen dat ze naar het noorden of zuden moeten. De miljoen kostende "opknap" van het laatste stuk Noordereinde is net zo'n kosmetische ingreep geweest waarmee de gemeente probeert de gemoederen aan Noorder- en Zuidereinde rustig te houden. Het heeft hoegenaamd niets opgeleverd. Alleen moeten bewoners die naast de verkeersdrempels leven nu vrezen voor hun fundering.

O ja, sluipverkeer is nuttig  verkeer omdat daardoor de beschikbare meters weg optimaal worden benut. Dus voortaan niet afgeven op slimme automobilisten die gebruik maken van hun recht op de weg.

Oscar Lopez Cardozo
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
27 gr.
windkr. 2