WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Terrassentest Ottenhome
Kortenhoef, wo 21 juli 2010

Op de website van de Gooi- en Eembode staat dat Ottenhome in Kortenhoef op de 69ste plaats is geëindigd in de test van Horeca Nederland.


Tim Emmelot, Ottenhome: Blij met testresultaat.

Blij met test

Tim Emmelot, de eigenaar van Ottenhome is blij met dit resultaat. Plaats negenenzestig op een lijst van zvenhonderd stemt hem zeer tevreden. Volgend jaar wil hij doorstoten naar de top vijftig. Er zijn twee kritiekpunten. Er moet beter opgeruimd worden en in de test komt de sfeer en de ligging er met een 5,6 mager vanaf. Aan het eerste wil Emmelot werken. Het tweede begrijpt Tim Emmelot niet zo goed. De sfeer en de ligging zijn volgens hem juist prima. Hij gaat informeren wat er volgens de testers aan schort. Over de testresultaten van de test die de Gooi- en Eemlander onlangs publiceerde, is hij niet te spreken. Hij denkt dat er wellicht op dat moment even wat onrust was, bijv. door het terugkomen van huurboten.

Kritiek op Raad

Emmelot heeft forse plannen met Ottenhome aan de Zuwe in Kortenhoef, o.a. door het strandje aan de Zuwe te ontwikkelen samen met de gemeente Wijdemeren. Hij maakt de gemeenteraad een verwijt. De plannen waren min of meer klaar, maar de gemeenteraad heeft volgens Emmelot roet in het eten gegooid. De raad wil de plannen anders dan met Emmelot besproken was, wat tijdverlies en mogelijk zelfs het verlies van subsidie kan kosten, aldus Emmelot.

Vervanging Dobber


De Dobber (foto: Rik Jungmann)

Ook voor dorpshuis De Dobber draagt Emmelot een oplossing aan. Hij wil op het terrein van Ottenhome een congreszaal bouwen met een podium. De Dobber is voor Wijdemeren al jaren een probleem. Het dorpshuis wordt nu verkocht aan Albert Heijn. Tim Emmelot wil op eigen kosten een congreszaal bouwen, die de functies van de Dobber kan overnemen. Hij signaleert dat Ottenhome wel ver weg is van de kern van Kortenhoef, maar er moet nog verder over gesproken worden.

bron
GE-bode
foto
Douwe v. Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
licht bewolkt
29 gr.
windkr. 2