WIJDEMEERSE WEBKRANT
Hoor en Wederhoor
Loosdrecht, ma 11 januari 2010

Alex Rikmans uit Loosdrecht vindt dat Jaap van Waveren eerst contact had moeten opnemen met Rederij Noord West voor hij een brief naar de pers zond.

ingezonden brief

Geachte heer van Waveren,

Was het niet verstandig om eerst contact te zoeken met de rederij? Zeker gezien uw functie zou het mijn inziens charmant zijn als u eerst alle feiten zou kennen voordat u naar de pers grijpt en een (Loosdrechtse) ondernemer zwart maakt.

De rederij reageert op uw brief en schetst een typisch voorbeeld van de ambtenarij waar bedrijven en ondernemers last van hebben. De rederij heeft een afweging gemaakt tussen maatschappelijk belang en economisch belang en was gedwongen door de eerder genoemde ambtenarij te kiezen voor het economisch belang.

Het zou u sieren, als u uw energie zou steken in het voorkomen van deze ambtenarij en ondernemers in staat stelt om zelf keuzes te maken tussen maatschappelijk of economisch belang zonder daarbij de dreiging van economische sancties op het moment dat het maatschappelijk belang (tijdelijk) de voorkeur geniet.

Had niet uw partij in de bres kunnen springen voor deze ondernemer i.p.v. de verantwoordelijkheid wegschuiven? Ik vind te weg via de pers te makkelijk en teleurstellend voor iemand die uw functie bekleed. De insinuaties over wie er verantwoordelijkheid draagt voor mensen die mogelijk door het ijs zaken vind ik onsmakelijk en wederom wel erg makkelijk.

De schade voor de Rederij is nu geleden dankzij uw publicatie? Wat nu, Mijnheer van Waveren?

Vriendelijke groet,

Alex Rikmans
Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
0 gr.
windkr. 3