WIJDEMEERSE WEBKRANT
Collecte Amnesty
's-Graveland, ma 11 januari 2010

Van 7 tot 13 februari collecteert Amnesty International ook in 's-Graveland, Kortenhoef en Ankeveen. Er worden ook collectanten gezocht.

ingezonden bericht

In de week van 7-13 februari wordt voor de achtste keer de landelijke Amnestycollecte gehouden. In Kortenhoef, 's-Graveland en Ankeveen wordt het dit jaar de derde keer dat de vrijwilligers voor Amnesty U om een bijdrage gaan verzoeken.

Amnesty zet zich wereldwijd in voor het naleven van de mensenrechten. Het gaat om acties voor vrijlating van politieke gevangenen, tegen martelingen en “ verdwijningen” Maar ook zet Amesty zich in voor het recht op eten, schoon water, onderwijs, een dak boven je hoofd en medische zorg.
Het werk van Amnesty wordt volledig gefinancierd uit bijdragen van leden en giften, om haar onafhankelijkheid te behouden accepteert Amnesty geen geld van overheid of politieke organisaties

Ook tijdens deze wintermaand in (voor schaatsliefhebbers hopelijk nog steeds de vrieskou) komt er weer iemand bij u langs om u te vragen om een bijdrage onder het motto “Geef om de Vrijheid”.

Ook als u normaal alles pint hoop ik dat u nog wat geld apart legt om in de collectebus te kunnen deponeren. We komen nog niet met een chipapparaat langs. Nog steeds met de “ ouderwetse” collectebus.

Mocht u zelf mee willen doen met de collecte? Graag. In Ankeveen en 's-Graveland hebben we echt nieuwe collectanten nodig. U kunt zich aanmelden bij Elske ter Veld, email: elske44 at xs4all.nl of telefoon 035 656 5544.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
0 gr.
windkr. 3