WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Zuurkool met Yoghurt
Ankeveen, wo 8 december 2010

Patrick Kreuning ging onderuit met zijn boodschappen. Het gevolg: zuurkool met yoghurt. Hij pleit voor meer gladheidsbestrijding.

ingezonden brief

Gladde straten, een pest voor verkeersdeelnemers

De heer Colijn verwees al terecht naar de gladde Meenthof. Veel straten waren glad de afgelopen dagen, vorige week ben ik maar lopend naar de Meenthof gegaan, fietsen met een zware tas durfde ik even niet aan.

Op weg naar huis liep ik langs Oudergaard. Op een paadje bij de Anton Smeerdijkgaarde ging ik onderuit. Een magnetronmaaltijd zuurkool en een pak yoghurt kapot en al mijn andere boodschappen onder. Niet leuk.

Gelukkig ben ik nog redelijk jong dus zelf geen kwetsuren, maar je moet er toch niet aan denken dat een vrouwtje van 85 onderuit gaat en iets breekt. TV Noord Holland had het van de week al over het opvallend hoge aantal botbreuken door de gladheid.

Zoals u wellicht weet was ik vorig jaar nog TNT-er, dat was ook vaak glibberen en onderuitglijden gedurende de vorst.

We betalen met zijn allen genoeg belasting, de groenvoorziening wordt straks ook weer een gemeentelijke taak, wellicht kunnen de mensen die in de groenvoorziening werken straks de gladheid bestrijden? Veel meer kunnen ze gedurende de winter toch niet doen en zo is iedereen geholpen.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
grauw
-2 gr.
windkr. 2