WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Gladde Meenthof
Kortenhoef, di 7 december 2010

Bob Colijn is even in het land. Hij brak bijna zijn nek op het gladde trottoir van de Meenthof. Maar hij heeft gelukkig een winterprofiel onder zijn dure laarzen.

ingezonden brief

Geachte Redactie,

Ik volg jullie nog altijd, hoewel nu net twee maanden in La Douce France, maar schrijven was niet echt meer mijn ding, maar heden moet ik toch wel in de pen klimmen.

Winterleed : Heden met 2 grote plastic flessen gelopen naar de plastic container, dus heel milieu-bewust, maar tot mijn grote ergenis blijkt dat de wandeling erheen bijna een botbreuk heeft opgeleverd, de Gemeente strooit niet, ondanks de giga OZB verhoging, dus denken de bewoners blijkbaar dat hun stoep niet geveegd hoeft te worden !!! Denk alleen al aan de inwoners van Oudergaard etc. Het is de plicht van iedere burger om dat wel te doen!

Maar nu komt het! ; ik moest ook even naar de apotheek en wat blijkt tot mijn stomme verbazing, zelfs het winkelcentrum is een ijsbaan! Zeer klantvriendelijk van al die ondernemers.

Ik zou me rot schamen, dus dringende oproep aan o.a. AH en de nieuwe Jumbo, haal een paar zakken zout uit het schap en maak het winkelecentrum schoon, zodat de klanten weer zonder gevaar kunnen shoppen, vooral met zware tassen is dit een hele klus, zoals ik heden waarnam.

Gelukkig heb ik zelf een paar dure laarzen met een zeer groot profiel, maar dat geldt niet voor eenieder.

Hopend dat mijn oproep gehoor vindt bij bewoners en winkeliers.

Mvrgr.

Bob J. Colijn
Alvast fijne dagen gewenst en schone stoepen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
-2 gr.
windkr. 3