WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wijdemeerders Eerst
Nederhorst den Berg, wo 25 augustus 2010

Paul Kimmins uit Nederhorst den Berg is het niet eens met het rijks- en provinciale beleid om statushouders aan een woning te helpen.

ingezonden brief

Waar is dit land mee bezig?

Onze kinderen verhuizen noodgedwongen en zonder weg te willen naar Almere, Weesp en Hilversum omdat er geen woningen zijn. Onze provincie/gemeente reserveert wel woningen die vrijkomen voor nieuwe medelanders. En nog vraagt men zich af waarom de PVV zo groot wordt.

Hoe zou u het vinden als uw kind uit het dorp weg moet waar hij zijn hele leven gewoond heeft terwijl hij dit helemaal niet wil, en dan lees je dit. Ik heb het meegemaakt en ben WOEST op onze regering. We moeten maar eens af van die koloniale schuldgevoelens en mensen met problemen in het buitenland in hun eigen land helpen. Een azielzoeker kost de NL staat gemiddeld ongeveer EUR 500.000 per stuk (huis, inrichting, uitkering, inburgerings- en taalcursussen, begeleiding etc etc). Voor het geld waarmee we hier één persoon kunnen helpen, kunnen we in Afrika een heel dorp van waterleiding voorzien...

Paul Kimmins
Nederhorst den Berg

Naschrift redactie:

Bovenstaande ingezonden brief is een reactie op het bericht over het feit dat het gemeentebestuur geen statushouders (= asielzoekers die mogen blijven) in Nederhorst den berg en Kortenhoef meer wil huisvesten als buslijn 106 wordt opgeheven.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
20 gr.
windkr. 4