WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vrachtwagen ramt Auto
's-Graveland, ma 2 augustus 2010

Vanmorgen hadden twee vrachtwagens niet het geduld om elkaar voorzichtig te passeren op het Zuidereinde. Dus boorde de rode zich in een geparkeerde auto.

ingezonden brief

Geachte redactie / beste lezer,

Ondanks dat er mensen zijn zoals Meneer Cor Lam, die zich geroepen voelen om in een bericht in de WWK d.d. 16 juli 2010 zijn ongezouten mening te geven over de kortzichtige en egoïstische mensen op het Noordereinde en Zuidereinde in onze gemeente Wijdemeren, gebeuren er toch nare akkefietjes op de desbetreffende straten die toch even noemenswaardig zijn.

Hierbij een korte update: Maandag 2 augustus, 7 uur in de ochtend, luid getoeter van 2 passerende vrachtwagens (zoals dat later bleek) en ronkende motoren, minuten lang onder mijn slaapkamerraam.

Ik schrik op dat moment wakker, en dacht na enkele minuten en onophoudelijk lawaai van die zware motor voor mijn huis, laat ik dan toch maar opstaan op mijn vrije vakantiedag want ondertussen was mijn gehele gezin (3 dochters, echtgenote, hond en kat) ook al beduusd ontwaakt.

“Papa, wat is dat lawaai, wat is er aan de hand en waarom rijdt die meneer met die rode vrachtwagen gewoon niet door of zet zijn motor gewoon niet uit?” Vragen waar ik ook niet zo snel antwoord op wist, dus ik ben maar bij het raam polshoogte gaan nemen.

En ja hoor, het was weer raak. Ondanks dat mijn lieftallige buurman zijn auto gedeeltelijk op de stoep had geparkeerd (iets wat 1,5 km verderop in de straat wordt bekeurd, maar dat op dit gedeelte van het Zuidereinde wordt gedoogd omdat anders je auto dagelijks naar de filistijnen wordt geholpen) heeft zijn auto weer wat klappen mogen verduren.

Over de gehele lengte is zijn auto zwaar beschadigd (zie foto). De twee betrokken vrachtwagens moesten en zouden elkaar passeren zonder dat er één gas terug zou nemen of even geheel tot stilstand zou komen. Het zware getoeter van beide partijen mocht schijnbaar ook niet baten. Ze hebben immers geen tijd om even wat rustiger aan te doen.

Maar de bewoners op het Zuidereinde willen natuurlijk alles behalve egoïstisch en kortzichtig zijn en zullen ook dit maar gewoon als normaal moeten accepteren, toch meneer Cor Lam?!

Mario Wouters
's-Graveland

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
ing. brief
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
buiig
21 gr.
windkr. 2