WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dit was het Nieuws
Ankeveen, ma 14 december 2009

Patrick Kreuning kwam terug uit Engeland en nam even de WWK door om weer bij te zijn. Welnu, hij kwam best iets tegen waar hij iets van vindt.

ingezonden brief

Over hand in eigen boezem gesproken

Net terug uit Londen eerst kijken wat er zoal gebeurd is, of niet gebeurd, maar wel had moeten gebeuren.

Eerst las ik het stuk van Putter. Je moet maar lef hebben Putter (of Co de Kloet). Was gijzelf niet degene die ooit met een motie van wantrouwen was weggejaagd van het pluche? En derhalve al jaren een wachtgeld ontvangt waarvoor een normale uitkeringsgerechtigde een moord zou doen?

Dat de politieke partijen er een zooitje van hebben gemaakt, dat er van die wethouders weinig goeds viel te verwachten, mij hoor je daar verder niet over, dat weten we nu allemaal wel. Dat men derhalve niet op de huidige coalitie moet stemmen, dat weet iedereen nu wel, hopen we.

Maar op wie moeten we dan wel stemmen? Op de Dorpsbelangen, waarin uitgerekend de heer de Kloet een belangrijke functie bekleedt? Of moeten we allemaal maar blanco stemmen? Geen bestuur, lekker goedkoop, geen ambtenaren, het gemeentehuis in de verkoop, waaruit volgt dat de Dobber en de bibliotheek kunnen blijven bestaan, er een goede warme en overdekte Smoes komt en wat al niet meer.

Wat valt nog meer op?

Het CDA dat strijdt voor het behoud van het OV. Geachte heer Reijn, uw coalitie heeft o.a. de radio, de bibliotheek, de nodige bomen enz. enz. kapot gemaakt. De provincie ziet graag dat u de sociale voorzieningen opdoekt in onze gemeente. Zij komt u enkel tegemoet, grijp die kans met beide handen.

Tot slot, er is een verkeerscommissie samengesteld. Hoera roepen we nu, de bomen zijn echter al gesneuveld, het levensgevaarlijke kruispunt de Klapbrug is afgerond, kortom mosterd na de maaltijd. Of gaat er weer gereconstrueerd worden rondom de Klapbrug? Wat nog niet duidelijk is of het Noordereind de deadline van 31 december gaat halen, als je er nu langs loopt of fietst lijkt dat er niet op.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
-1 gr.
windkr. 3