WIJDEMEERSE WEBKRANT
Excuses aan Wim Neef
Ankeveen, zo 6 april 2008

Patrick Kreuning uit Ankeveen biedt zijn excuses aan wethouder Wim Neef aan. Hij raadt verder aan om het kenteken door te geven als een dier wordt aangereden.

ingezonden brieven

(Dit is een reactie op de volgende berichten: "Meten met twee maten" en "Wim Neef antwoordt Patrick Kreuning". red. WWK)

Geachte heer Neef,

Bij deze bied ik mijn excuses aan. Terugzoekend in de laatste wie-wat-waars werd ik wijzer dan op deze webkrant, de artikelen daar zijn veelal uitgebreider en helderder. Dat terwijl de webkrant toch meer ruimte heeft. Ik ben in mijn brief uitgegaan van de webkrant, uit de wie wat waar blijkt dat het inderdaad allemaal niet zo zwart wit is. Dat echter de Oudegaard nog een jaar langer in container woningen moet zitten en derhalve alle omwonenden van dit gedrocht nog een jaar langer tegen dat lelijke ding aan moeten kijken, dat blijft een kwalijke zaak, dat zult u ongetwijfeld met me eens zijn. Daarom is het ook dat ik roep, zo gauw mogelijk de Oudegaard platgooien en er Veenstaete laten herrijzen. En dat lijkt me toch echt niet teveel gevraagd.

Met vriendelijke groeten.

Patrick Kreuning
Ankeveen

P.S.: Webkrant, graag wat nauwkeuriger in uw berichtgeving. Want als de burgers het al verkeerd gaan interpreteren, dan krijgen we hier zinloze discussies, lijkt me niet de bedoeling.


(Dit is een reactie op: "Oude man rijdt Eend plat" red. WWK.)

Geachte mevrouw Arnoldy,

Van mij mag u volgende keer zijn nummerbord opnemen. Dan kunt u diverse dingen doen. Contact opnemen met ondergetekende, lid van de Gooise Natuurwacht, aangifte doen bij de politie of contact zoeken met een stichting als GNR of Natuurmonumenten, dierenbescherming, dierenambulance of vogelhospitaal Naarden.

Of gewoon zijn nr. evt met naam en toenaam op internet plaatsen als een verachtelijke dierenmoordenaar. Het lijkt wel of hoe meer blik er op de weg komt, hoe asocialer men gaat autorijden.

Overigens geldt dat ook de natuur zijn verkeersregels heeft, zo mogen bijvoorbeeld op de landgoederen van Natuurmonumenten de honden alleen loslopen op een klein gebied bij Hilverbeek, als Natuurwachter roep ik vaak genoeg mensen tot de orde. Die weten dan van niets omdat ze de borden niet lezen. Een rare zaak, op de autoweg let je immers ook op de borden?

Mocht u vragen hebben, dan kunt u mij 's avonds na ca 19.00 uur bereiken op 035-8795195.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
7 gr.
windkr. 3