WIJDEMEERSE WEBKRANT
Penalty Shoot Out 2008
Nederhorst den Berg , zo 6 april 2008

Nick Wewer en Thijs Houtop wisten na veel schoten op het doel in de voorronde winnaars te worden in de penalty shootout van Nederhorst.

ingezonden bericht

Penalty Shoot Out 2008
Nick Wewer (F2) en Thijs Houtop (F5) winnaars tweede voorronde

Zondag 6 april j.l. was er de tweede voorronde van de door NiVo Network Architecs gesponsorde Penalty Shoot Out. In de rust van Nederhorst 1 - 't Goy 1 mochten alle spelers van Nederhorst F2 en F5 drie penalty's nemen op keeper Patrick van der Helm. Na het nemen van deze drie penalty's eindigden er vier jongens van de F2 en vier van de F5 gelijk. Het was dit keer dus reuze spannend. Via het om en om afvalsysteem wisten Nick Wewer en Thijs Houtop na heel vaak schieten uiteindelijk de voorronde winnaars te worden. Zij plaatsen zich hiermee voor de grote finale tijdens het Nederhorst jeugdtoernooi op zaterdag 24 mei a.s. Voor de winnaars was er een mooie leren bal. Alle spelers ontvingen een medaille, drinken en snoep.

Aankomende zondag 13 april is er de derde en laatste voorronde. In de rust van de wedstrijd Nederhorst 1 - Kismet 1 strijden de spelers van de F3 en F4 om de laatste twee plekken in de grote finale.

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bricht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
7 gr.
windkr. 3