WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wim Neef antwoordt Patrick Kreuning
Wijdemeren, di 1 april 2008

Patrick Kreuning reageerde vrij fel op de berichten over het bugerinitiatief. Hij krijgt een antwoord van wethouder Wim Neef.

(Voor de volledigheid. De vertraging in de sloop van Oudergaard ligt niet bij de gemeente, maar bij Inovum en Dudok Wonen. De zorginstellingen en de woningbouwcorporatie kunnen het niet eens worden over de financiering van "onrendabele ruimten", zoals een restaurant en andere collectieve ruimten. red. WWK)

ingezonden brief

Geachte heer Kreuning,

Naar aanleiding van uw ingezonden stuk op de Wijdemeerse Webkrant het volgende. In tegenstelling tot wat u beweert, is het college zeker niet tegen het burgerinitiatief. Echter, omdat het een betrekkelijk nieuw fenomeen is, buigt het college zich over de vraag hoe daar financieel en capacitair mee om te gaan. Om het initiatief in ieder geval te ondersteunen is een waardingssubsidie toegekend.

In uw stuk zegt u ook iets over de sloop van Oudergaard: "Er is geen sloopvergunning, daardoor gaat de nieuwbouw een jaar langer duren. Zet gewoon een krabbel onder dat standaardformuliertje en emmer niet zo." En even verderop heeft u het dan ook nog over "de manier waarop met de bewoners van Oudergaard is en wordt omgesprongen, dat verdient geen schoonheidsprijs."

Het zal u wellicht interesseren dat de sloopvergunning voor het door u bedoelde complex reeds op 29 november 2006 door de gemeente Wijdemeren werd verleend.

Met vriendelijke groet,

Wim Neef,
wethouder RO
gemeente Wijdemeren

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
12 gr.
windkr. 5