Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Flameling over Herindelingen

Wijdemeren, 5 februari 2006

Felix Flameling (D66) legt ons nog een keer goed uit wat zijn eigen privéstandpunt over de herindelingen is. Tegen zijn, is ingegeven door angst vindt hij.

Reactie

Beste Redactie,

Praten is zilver en goed luisteren is goud.

Over Gooistad heb ik in in de vorige commissie heel duidelijk aangegeven, dat mijn betoog stoelde op mijn persoonlijke mening en heb dat toen onderbouwd met een aantal argumenten.

In de laatste raadsvergadering heb ik aangegeven nog steeds die persoonlijke mening te hebben, maar op basis van het fractiestandpunt mij aan te sluiten bij de brief van de raad aan Gedeputeerde Staten, waarin afstand wordt genomen van een komende herindeling, omdat wij recent reeds ingedeeld zijn. Een standpunt dat heel goed te verdedigen is.

Je kunt een visie op korte termijn, waarbij natuurlijk ook de kiezersgunst een rol speelt.

Mijn visie op bestuurlijk gebied is een lange termijn visie, die trouwens door  steeds meer mensen wordt gedeeld. Onder vier ogen zeggen ze dat ook openlijk. Angst is electoraal ingegeven en een slechte raadgever voor de toekomst.

Van de redactie had ik een minder kort-door-de-bochtse verwoording van dit onderwerp verwacht; ik ben immers beter gewend van de wwk-redacteuren.

Felix Flameling
Fractievoorzitter D66


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Windstil Naar volgende bericht