WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vervuiling is Ongelijk
Nederhorst den Berg, do 9 februari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Robby Israel legt aan Cor Koster uit dat de vervuiling op de Eilandseweg niet hetzelfde is als die op het Schapenweitje in Nederhorst en de ene integriteit niet gelijk de andere is.

Dossier Schapenweitje

ingezonden brief

Geachte redactie,

Het is in ons land om uiteenlopende redenen gebruikelijk, vervuilde grond te laten voor wat het is zolang deze onaangeroerd blijft en niet het grondwater bedreigt. Dit is ook het grote verschil tussen de Eilandse weg en het Ankeveensepad dat Cor Koster gemakshalve buiten beschouwing laat. In het eerste geval lag de vervuiling open en dan is gewoon weer dichtgooien geen optie. Daar komt bij dat het op de Eilandseweg om asbest ging.

In dit verband ben ik benieuwd hoe er zal worden omgegaan met het asbest dat Natuurmonumenten heeft ontdekt en meteen heeft dichtgegooid.

Tot slot kan ik de heer Koster verzekeren dat ik bij alle besluiten, die ik als raadslid te nemen heb, steeds alle aspecten zal laten meewegen. Integriteit betekent niet dat je steeds één en dezelfde overweging laat prevaleren .... en niet alleen besluiten die hem welgevallig zijn, zijn integer.

met vriendelijke groet,
Robby Israel
VVD Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief