WIJDEMEERSE WEBKRANT
Lions Zamelt 6500 euro In
Loosdrecht, di 7 februari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Lions Club Loosdrecht organiseerde zaterdag 4 februari voor de achtste keer de 'Bridge aan de Dijk' Kroegentocht. Er werd 6.500 euro ingezameld voor Het Vergeten Kind.

persbericht

Bridgekroegentocht in Loosdrecht brengt
ruim 6.500 euro op voor Het Vergeten Kind

De Lions Club Loosdrecht organiseerde zaterdag 4 februari voor de achtste keer de 'Bridge aan de Dijk' Kroegentocht, waarbij 114 enthousiaste bridgeparen van dit populaire kaartspel van kroeg naar kroeg trokken om hun tegenstanders te verslaan.

Restaurants Heineke, In de Watertuin, Porto en Anderz, Princess Hotel, Rosa's Cantina en de sociëteit van de KWVL boden hun etablissement aan voor dit populaire, jaarlijks terugkerend, evenement.

Met ondersteuning van de bridgeclub Breukelen zorgden de leden van de Lions Club Loosdrecht – in Loosdrecht altijd dames - dat de deelnemers aan dit toernooi een sportieve en gezellige dag hadden.

Tijdens de feestelijke afsluiting in de sociëteit van de Koninklijke Watersport Vereeniging werd meegedeeld dat de bridgers en de sponsors ruim 6.500 euro voor de Stichting Het Vergeten Kind bij elkaar gebracht hadden. Een geweldig resultaat.

De Lions Club Loosdrecht kon aan vele bridgeparen een mooie prijs uitreiken.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief