WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Poker in Ankeveen
Ankeveen, do 16 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Zaterdag 18 april is Het wapen van Ankeveen de locatie voor een voorronde van het Nederlands Amateur Kampioenschap Poker (NAKP).

persbericht

Voorronde Nederlands Amateur Kampioenschap Poker in Ankeveen

Zaterdag 18 april is Het wapen van Ankeveen de locatie voor een voorronde van het Nederlands Amateur Kampioenschap Poker (NAKP).

Verspreid over heel Nederland worden er vijfenzeventig voorrondes gespeeld en de nummers één en twee van die avond plaatsen zich voor de grote finale in Ermelo. Duizenden pokerspelers doen mee. Ook pokerliefhebbers uit de gemeente Wijdemeren kunnen ze meedoen met als doel om zich te plaatsen voor de landelijke finale. “Wat is er nou leuker dan legaal pokeren in je eigen regio?”

Het wapen van Ankeveen wordt omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers gaan spelen om de pokerkampioen van de gemeente te worden. De winnaar van deze voorronde mag dan een jaar lang de titel Amateur Poker Kampioen van gemeente Wijdemeren dragen en krijgt bovendien een mooie beker. Daarnaast kwalificeert diegene zich, net als de nummer twee van die avond, voor de landelijke finale. “Wij zijn enorm blij dat Het wapen van Ankeveen de speellocatie is voor deze regio , omdat het een bijzonder gezellige horecagelegenheid is”, legt Mathijs Jonkers, organisator van het NAKP, uit. “Zij willen op deze manier ook pokeren naar buiten brengen als gezelligheidssport.”

Laagdrempelig toernooi

Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website www.NAKP.nl inschrijven. Het kost iedere deelnemer slechts tien euro aan inschrijfgeld om mee te doen. “Door mee te doen, krijgen zij niet alleen de kans om een leuk, laagdrempelig pokertoernooi te spelen, maar ook de kans om een gooi te doen naar de titel Nederlands Amateur Kampioen Poker”, vervolgt Jonkers. “Er wordt dus niet om geld gespeeld, maar puur om de eer. We willen pokeren naar iedere regio toebrengen. Wat is er nou leuker dan legaal pokeren in je eigen regio?” De voorronde in Ankeveen begint om 20:00 uur. De winnaar zal rond middennacht bekend zijn.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief