WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerstgevoel in Sypekerk
Nieuw Loosdrecht, vr 12 december 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vrijdag 19 december bent u van harte uitgenodigd om het echte kerstgevoel te beleven in de Sypekerk.

persbericht

Sfeervolle Kerstsamenzang in Sypekerk

Vrijdag 19 december bent u van harte uitgenodigd om het echte kerstgevoel te beleven in de Sypekerk. Muziekvereniging Nieuw leven zal samen met vocaal ensemble ´Voices´uit Bussum en Fun4All uit Loosdrecht, een sfeervolle kerstavond verzorgen waarbij u volop de gelegenheid krijgt om de bekende kerstliederen mee te zingen.

Dirigent Gert Jan van den Dolder vindt het belangrijk dat met een kerstconcert de klassieke kerstklanken duidelijk aanwezig zijn. Nieuw leven heeft al eerder bewezen om borg te staan voor een goed in het gehoorliggend kerstprogramma met moderne bewerkingen van traditionele kerstliederen .
Het orgelspel  zal vakkundig verzorgd worden door Bart van Loenen en de kerstboodschap zal verkondigd worden door Ds. G.J. van Meijeren uit s´Graveland.

Deze avond zal volledig in het teken staan van ´samen zingen´.  Het belooft voor jong en oud een uitstekende avond te worden om alvast in de kerstsfeer te komen. Vanaf 19.30 uur staan de deuren voor u open en zal u ontvangen worden met kerstklanken.

Komt U allen tezamen zingen in de kerstwinternacht!

Waar?

Nieuw-loosdrechtsedijk 171
1231KS Loosdrecht
Nederland

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief