WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De Complete Enquête
's-Graveland, do 3 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De volledige uitslag van de enquête over gebruik, maatregelen, veiligheid en onveiligheid van de Vaartwegen.

De enquête werd opgezet en samengesteld en gerealiseerd door Martin Vuyk (VVD). De uitwerking van de resultaten werd gedaan door Martin Vuyk, samen met Rik Jungmann (WWK).

Dossier Verkeer 's-Graveland

ingezonden bericht

Bij deze de volledige uitslag van de bloembakken – enquete; Allereerst is er onderzoek gedaan naar de herkomst van de respondenten; dat zat wel snor. Er deden 276 respondenten mee. 12 uit Hilversum, 13 uit Loosdrecht, 111 uit Kortenhoef, 66 uit 's-Graveland, 21 uit Ankeveen, 28 uit Nederhorst den Berg, 4 uit Bussum en 5 uit Naarden. Daarnaast enkele uit Vreeland, Weesp en bijv. Muiden. Vijf kwamen niet uit de regio en 2 ingevulde postcodes waren niet bestaand. De conclusie is dat vrijwel alle respondenten echte gebruikers zijn van Vaartwegen in 's-Graveland, omdat zij in de regio wonen of werken.

Alle uitslagen zijn hier weergegeven; opvallend is dat veel gebruikers van de wegen zegt rekening te willen houden met de bewoners. Duidelijk is ook dat de bloembakken een negatieve invloed hebben op de ervaren veiligheid.
Nu ze binnenkort wel opgeruimd gaan worden (er vanuit gaande dat het CDA dit als een van de eerste punten zal inbrengen op de komende raadsvergadering) is het zaak om te constateren dat er een meerderheid te vinden is die wel andere snelheidsbeperkende maatregelen terug wil zien, mits beter en veiliger !

Enfin, kijkt u zelf naar alle overige resultaten en trek uw eigen conclusie.

Tenslotte de twee open vragen. Daar werd driftig gebruik van gemaakt! De complete lijst met antwoorden vindt u onder onderstaande links.

En wanneer u niet zo van veel lezen houdt, dan kunt u hier en hier het resultaat zien in de vorm van een wordle... één suggestie van de weggebruikers aan de gemeente springt er luid en duidelijk uit...

Wordles


Wordle: Suggesties weggebruikers. Flitspalen knallen eruit.


Wordle: Hou rekening met de bewoners.

De complete uitslag

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief